L'equip femení del Terrassa FC incorpora noves cares a la plantilla

De moment, ja són cinc les jugadores que s'han incorporat a l'equip egarenc

Nuria Raya, Salima El Housayni i Houda Benazid
Nuria Raya, Salima El Housayni i Houda Benazid | Terrassa FC
Redacció
21 d'agost del 2018
Poc a poc es va formant l'equip femení del Terrassa FC per la temporada 18/19. Nous fitxatges i diverses renovacions conformen una plantilla que de moment ja té cinc cares noves. Paula Boza Gil s'ha convertit en el primer fitxatge del Terrassa FC femení 18/19.

La davantera egarenca, que s’incorpora al primer equip femení terrassista provinent del Cerdanyola del Vallès FC, on aquesta darrera temporada ha jugat 23 partits (tots de titular) i ha signat 6 gols i l’anterior 11 dianes en 9 partits, va jugar prèviament, durant dues temporades, al CE Sabadell (44 partits i 20 dianes). Amb anterioritat, Paula Boza va defensar la samarreta del CE Mercantil, a la temporada 2013-14, amb 30 dianes en 22 matxs, i de l’EF Bonaire durant dues campanyes (43 partits i 60 gols).

Per la seva banda, Andrea Santaularia Romero es converteix en una de les porteres de l'equip. La de Santpedor fitxa pel primer equip femení terrassista després de vuit temporades seguides al CF Santpedor, on s’ha format com a portera des que es va iniciar a la temporada 2008-09.

El primer equip femení també ha fitxat les migcampistes Nuria Raya i Salima El Housayni i la portera Houda Benazid i ja són 14 les jugadores confirmades que formaran part del conjunt que Edgar Alborch dirigirà la propera temporada.

Nuria Raya Contreras (16/12/1998) fitxa pel Terrassa FC provinent de l'EF Manu Lanzarote, on ha jugat les dues últimes temporades. Amb anterioritat, ha defensat les samarretes del CE Sant Grabiel (2010-16) i el CE Sabadell (2005-10).

La també migcampista Salima El Housayni (10/02/1998) representa el quart fitxatge del Terrassa FC femení 18/19. Arriba provinent de l'ANNaF marroquí, país on també ha jugat al Raja Casablanca, el Massir de Segona Divisió, el Rachad Bernoussi i l'Afak Khenifra Sport Caskh.

La portera Houda Benazid (03/01/1998) també formarà part de l'equip d'Alborch. Houda fitxa pel Terrassa FC provinent de l'Ouazzane de la Primera Divisió femenina, categoria que també ha militat amb el Tetuan, el Casablanca i Les Dar. La portera marroquina també ha jugat al Tànger de la Segona Divisió.

Amb aquests tres fitxatges, el Terrassa FC femení passa a tenir ja catorze jugadores. Les porteres Andrea Santaularia i Houda Benazid; les defenses Ainhoa Segura, Yael Domene
 i Yaiza Martínez; les migcampistes Megumi Kozakai, Laura Segura, Mireia Guillen, Nuria Raya i Salima El Housayni les davanteres Patricia Ballesteros, Judit Domene, Ainhoa Plaza
i Paula Boza continuaran una temporada més.



Les defenses Ainhoa Segura, Yael Domene i Yaiza Martínez; les migcampistes Megumi Kozakai, Laura Segura i Mireia Guillen i les davanteres Patricia Ballesteros, Judit Domene i Ainhoa Plaza continuaran una temporada més.