La setmana comença amb temps variable a Terrassa

El cel estarà majoritàriament ennuvolat

Redacció
13 d'agost del 2018
Un noi sota la pluja a Sabadell
Un noi sota la pluja a Sabadell | Albert Segura
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dilluns s'espera amb un temps variable a Terrassa. S'esperen ruixats al Pirineu, al Prepirineu, a l'extrem nord-est del país i a la resta del terç oest. A més, és possible que localment puguin afectar durant el vespre i fins al final del dia a altres punts de la meitat oest i a la Catalunya Central.

Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé a punts del Pirineu, del Prepirineu, i de l'extrem oest i nord-est podran ser d'intensitat forta. Localment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants de precipitació, tot i que en alguns punts del Pirineu i Prepirineu i de l'extrem oest i nord-est podran acumular-se quantitats abundants.

La temperatura serà lleugerament més baixa a l'interior i al quadrant nord-est, mentre que a la resta es mantindrà similar o lleugerament més alta. Localment, en alguns punts de l'interior del país i del quadrant nord-est la temperatura mínima es donarà en moments de xàfec.

S'imposarà el vent de component sud i oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts, sobretot a la meitat nord del litoral i del prelitoral. Al final del dia tendirà a quedar fluix i variable a l'interior del país.