Diferents talls de carrers per obres a Terrassa

Consulta tots els treballs que s'estan fent aquests dies a la ciutat

Senyalització d'obres a Terrassa
Senyalització d'obres a Terrassa | Anna Mira
Redacció
11 d'agost del 2018
Quan arriba l'estiu ja és un clàssic veure com les ciutats on Terrassa no n'és una excepció, obren carrers i places per aprofitar els mesos d'estiu per millorar les pavimentacions i fer els arranjaments necessaris. Enguany s'estan fent treballs de millora a diferents punts de la ciutat. Bona part de les actuacions que es fan, estan emmarcada dins del programa Terrassa Barris en Marxa 2017. A continuació es detallen totes les obres i les afectacions a la circulació.

Can Boada del Pi, millorar l'accés als edificis. Ja s’han iniciat els treballs que contemplen col·locar un nou paviment de llambordins i modificar les escales d’accés als blocs de pisos. Tenen una durada prevista de tres mesos.  

Avinguda de Béjar, reparar un tram del col·lector. S’impermeabilitzarà la cubeta i es repararan les filtracions localitzades a l’alçada del carrer d’Albacete. El termini previst per finalitzar les obres és d'un mes i mig, i la seva execució pot comportar talls parcials de circulació a la zona.

Barri del SXX, treballs de canalització de l'aigua. En concret, es fa un tall total del trànsit en el tram de carrer de Torras i Bages, entre els carrers de Joan Mompeó i de Baldrich. Les obres es faran en dues fases i el termini és fins el 5 de setembre es farà la segona fase. Quedarà afectat l’itinerari de la línia d’autobús urbà L8. 

Parc del Nord, millorar els camins, tant interiors com exteriors; els passos de vianants, especialment els de les cruïlles del carrer de  Mossèn Pursals, per fer-los accessibles; l'enllumenat; i el mobiliari urbà. També es preveu fer una nova redistribució dels elements de jardineria, com són arbres, arbustos, plantes ornamentals i nous elements vegetals. El termini d'execució és de tres mesos. 

Rambla d'Ègara, pavimentació. Estarà tallada al trànsit durant el mes d'agost per obres en el paviment del tram del Parc dels Catalans.

Poble Nou-Zona Esportiva, millorar l'accessibilitat a carrers del barri. Inclou millores en el paviment, condicionament de rampes d’accés a les voreres i una actuació a la Ronda de Ponent per millorar el talús situat a la part oest, a l’alçada del pont de la plaça de les  Magnòlies. El termini d’execució dels treballs és de 2,5 mesos.