Viu l'estiu a Terrassa, descobreix els plans per aquests dies

Podràs gaudir de teatre, màgia o música

09 d'agost del 2018
Grup de música de cançons medievals Diz en son latin
Grup de música de cançons medievals Diz en son latin | Cedida
Ja és agost però la programació d'estiu de l'Ajuntament de Terrassa no s'atura. Dins del programa d'activitats Fem Estiu aquests dies els terrassencs podran gaudir, de màgia, música i teatre en diferents espectacles. 

Avui dijous 9 d'agost es farà un nou concert del XI Cicle Sons del Temps 2018. En aquest cas l'escenari serà l'Església de Santa Maria on sonaran cançons medievals occitanes abans dels trovadors, del concert Diz en son latin. Durant els seglesXI i XII les llengües vernacleses van establir coma vehicles d'expressió artística. Entre les llengües vernaclesl'occità vaaconseguir un lloc especial enhaverestatutilitzatpels trobadorsen lacomposició d'una de les tradicions poètic-musicals més exquisides i influents de l'Europaoccidental. Però abansdels trobadors (almenysdes del segleX) aquesta llengua “proto-occitàna” ja esfeia servir en lacreació de cançons tant religioses com aprofanes, en molts casosbarrejada amb el llatí.

El divendres 10 d'agost no et perdis l'espectacle de màgia i humor amb Pere Rafart i Paco Hernández. A partir de les 21.30 hores la plaça de Bòsnia i Hercegovina (Can Parellada) es ocnvertirà en un espai de diversió, màgia de prop, il·lusionisme, humor, cançons, monòlegs, jocs de paraules, molt de riure, improvisació, interacció .... Això és aquest show! Pere Rafart i Paco Hernández presenten aquest proper i original espectacle on res és el que sembla, encara que tot sembla que és res. Màgia de prop i humor de lluny. Un parell d'ulleres, una guitarra i dos micros. Vols veure-ho?