S'instal·len nous jocs infantils, esportius i biosaludables a diferents parcs de la ciutat

L’Ajuntament havia d'haver fet els treballs abans de l'estiu

Jocs infantils instal·lats a Vallparadís
Jocs infantils instal·lats a Vallparadís | Ajuntament de Terrassa
Redacció
08 d'agost del 2018
L’Ajuntament de Terrassa ha començat la segona fase d'instal·lació de jocs esportius dins d'una partida de 500.000 per la millora de l'espai públic. Els Consells de Districte van triar les places, carrers i parcs on podrien instal·lar nous jocs infantils, esportius i bio saludables, a més d’altres elements d’oci.

La primera fase es va iniciar a l’abril i va incloure els districtes 3, 4 i 5. Coneix aquí totes les millores ja fetes. Aquest mes ha començat la segona fase als districtes 1, 2 i 6, amb la implantació progressiva dels jocs a les places de Can Tusell, de Can Gorgs i de Frederica Montseny.

Les actuacions incloses en aquesta segona fase són les següents:

Districte 1: instal·lació de jocs infantils a les places de la Torre del Palau i dels Museus, a més del tancament de la zona d’esbarjo de la plaça Joan Miró.

Districte 2: col·locació de bancs, jocs infantils i una taula de tenis taula al Parc del Pícnic de Torre-sana, de jocs infantils a la plaça major de Torre-sana i de nous bancs al Casal Cívic de Montserrat, Torre-Sana i Vilardell.

Districte 6: instal·lació de jocs esportius a la plaça de Can Tusell, de jocs bio saludables a la plaça de Can Gorgs i de jocs infantils a les places de García Lorca i de Benito Martínez, respectivament.

En el cas dels jocs infantils, s’ha estudiat la solució més adequada, innovadora i inclusiva per millorar els espais per tal que tots els nens tinguin la possibilitat de jugar i accedir a les mateixes instal·lacions lúdiques. L’execució del projecte també representa un canvi qualitatiu per als espais públics afectats, ja que també inclou la col·locació d’elements que milloren l’espai lúdic i d’oci.