Quins són els plans per gaudir de l'estiu a Terrassa?

Podràs gaudir de teatre, màgia o música

Grup de música de cançons medievals Diz en son latin
Grup de música de cançons medievals Diz en son latin | Cedida
08 d'agost del 2018
Ja és agost però la programació d'estiu de l'Ajuntament de Terrassa no s'atura. Dins del programa d'activitats Fem Estiu aquests dies els terrassencs podran gaudir, de màgia, música i teatre en diferents espectacles. 

Avui dimecres 8 d'agost teatre familiar amb Clown i Titella. Es farà a les 19.30h a la plaça de l’Assemblea de Catalunya (Antiga Bòbila Almirall). Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a Quimera, l'aventura de la vida!

El dijous 9 d'agost es farà un nou concert del XI Cicle Sons del Temps 2018. En aquest cas l'escenari serà l'Església de Santa Maria on sonaran cançons medievals occitanes abans dels trovadors, del concert Diz en son latin. Durant els seglesXI i XII les llengües vernacleses van establir coma vehicles d'expressió artística. Entre les llengües vernaclesl'occità vaaconseguir un lloc especial enhaverestatutilitzatpels trobadorsen lacomposició d'una de les tradicions poètic-musicals més exquisides i influents de l'Europaoccidental. Però abansdels trobadors (almenysdes del segleX) aquesta llengua “proto-occitàna” ja esfeia servir en lacreació de cançons tant religioses com aprofanes, en molts casosbarrejada amb el llatí.

El divendres 10 d'agost no et perdis l'espectacle de màgia i humor amb Pere Rafart i Paco Hernández. A partir de les 21.30 hores la plaça de Bòsnia i Hercegovina (Can Parellada) es ocnvertirà en un espai de diversió, màgia de prop, il·lusionisme, humor, cançons, monòlegs, jocs de paraules, molt de riure, improvisació, interacció .... Això és aquest show! Pere Rafart i Paco Hernández presenten aquest proper i original espectacle on res és el que sembla, encara que tot sembla que és res. Màgia de prop i humor de lluny. Un parell d'ulleres, una guitarra i dos micros. Vols veure-ho?