Una dotzena de joves del Vallès, han estat seleccionats per treballar en una empresa d'automoció

Ha estat en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves del Consell Comarcal

Joves seleccionats en el programa Fem Ocupació del Consell Comarcal
Joves seleccionats en el programa Fem Ocupació del Consell Comarcal | Cedida
Redacció
03 d'agost del 2018
En total han estat 12 joves els seleccionats per a treballar a l’empresa Dover de Barberà del Vallès en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves del Consell Comarcal. Aquest mes de juliol han començat la formació professionalitzadora d’ajustatge de matrius impartida per Eurecat. Un cop acabada la formació, formalitzaran el contracte de treball de 6 mesos a partir de l’1 d’octubre. Els joves disposen de la titulació de Cicle Formatiu de Grau Mig en el sector del metall i l’automoció.

En el marc de la formació, han visitat el Centre Tecnològic de Manresa, on es realitza investigació de peces relacionades amb el camp de l’automoció. Durant la visita han pogut conèixer l’atomitzador de metalls, únic a tot l’estat espanyol. Al mes de setembre reprendran la formació professionalitzadora a les mateixes instal·lacions de Dover.

L’oferta s’emmarca en el programa Fem Ocupació per a Joves, que té per objectiu facilitar la inserció laboral dels joves entre 18 i 29 anys de la comarca, i cobrir les necessitats de les empreses del nostre territori. És un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i Ministerio de Empleo y Seguridad Social.