Quant costa l'entrada a les piscines municipals de Terrassa?

Els menors de sis anys tenen accés gratuït

Redacció
02 d'agost del 2018
Actualitzat el 28 de juny del 2021 a les 14:16h
La piscina del Parc de Vallparadís segueix essent la més sol·licitada
La piscina del Parc de Vallparadís segueix essent la més sol·licitada | LaTorre
Durant l'estiu Terrassa disposa de diferents piscines municipals descobertes per passar els dies de calor. En concret, a la ciutat n'hi ha quatre: Les Arenes, Sant Llorenç, La Maurina i Parc de Vallparadís. Aquestes piscines estàn obertes des del 23 de juny i fins el 2 de setembre de les 10.30h a les 19.30h.

Els preus d'entrada són els següents:
Usuaris entre 7 i 13 anys 5,30€
Usuaris de 14 anys i majors 6,80€
Usuaris jubilats 5,00€
Preu tarda, a partir de les 16h 4,30€
Usuaris fins a 6 anys Gratuït

A més a més a la piscina de Vallparadís es poden llogar gandules per 2,10€ (preu per mig dia d'ús). 

Com en anys anteriors, les piscines acolliran festes d'inflables, una activitat programada perquè infants i adults puguin gaudir d’una jornada de música, entreteniment i diversió amb tobogans, camins d’aigua i inflables de formes i mides diverses. El personal d’animació formularà als i les banyistes reptes i proves que hauran de superar, jocs d’animació i activitats musicals, per fer de la piscina una gran festa oberta a tothom.

Les dates de les festes d’inflables seran els dies 2 de juliol, 13 d’agost, 1 i 9 de setembre a la piscina de Vallparadís; i el 2 de setembre a les piscines municipals de la Maurina, les Arenes i Sant Llorenç. L'horari previst de les festes d'inflables és d’11 a 14 h tots els dies.