Comencen les obres per asfaltar dues rotondes a Terrassa

Les obres comportaran restriccions de tràfic

Redacció
31 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:39h
Ja han començat les obres per asfaltar la rotonda de la Bicicleta, al barri de Sant Pere, i la del carrer de Colom, al polígon de Santa Margarida II de Terrassa. A la rotonda de la Bicicleta (ubicada a la confluència del passeig del Vint-i-dos de Juliol, passeig de les Lletres, carrer del Pla de l’Ametllera i carretera de Rellinars) es faran les obres de reparació i manteniment de l’asfalt en dues fases, del 30 de juliol al 10 d’agost.

Del 30 de juliol al 3 d’agost hi haurà restriccions de tràfic a un carril, ja que s’executaran els treballs preparatoris de l’obra civil. A la primera fase es farà la meitat sud de la rotonda (dies 7 i 8 d’agost) i es tallarà el trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, entre els carrers de Sant Gaietà i de Sant Leopold, i també al passeig de les Lletres, en ambdues direccions.

A la segona fase s’asfaltarà la meitat nord de la rotonda (dia 9 d’agost) i es tallarà el trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, entre l’estació del Nord i el carrer de Miquel Àngel. També es tallaran el carrer de Miquel Àngel (fins al carrer d’Amadeu de Savoia); el d’Amadeu de Savoia (entre el carrer de Miquel Àngel i la carretera de Rellinars); la carretera de Rellinars fins al carrer de Catalunya (en ambdues direccions) i el carrer del Pla de l’Ametllera fins a la rotonda del Mestre Serrat.

El dia 10 d’agost es farà el tall total de trànsit de 22.30 a 7 h perquè s’executaran els treballs de tota la capa de rodadora, per la qual cosa l’accés als pàrquings s’ha de fer pels itineraris alternatius que figuren el plànol adjunt.

Aquesta actuació afectarà també les parades i itineraris de les línies d’autobús urbà de TMESA L1, L3 i L6 (fase1) i L1, L2, L3 i L6 (fase 2).

Pel que fa a la reparació del paviment asfàltic del carrer de Colom entre l’avinguda del Tèxtil i el carrer d’Albert Einstein, incloent-hi la rotonda situada al polígon industrial de Santa Margarida II, aquest es realitzarà del 30 de juliol al 17 d’agost.

Aquesta actuació, que afecta un nus important de circulació i l’accés a Terrassa des de l’autopista C58, comportarà talls parcials de circulació, per la qual cosa caldrà respectar la senyalització provisional i utilitzar els itineraris alternatius. E

Les obres poden generar algunes alteracions al trànsit atesa la prohibició de circular durant les obres, per la presència de maquinària i operaris. Per aquest motiu, es recomana utilitzar altres itineraris alternatius, en la mesura que sigui possible. El projecte ha estat redactat pels serveis de Projectes i Obres de l’Ajuntament i s’emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic de 2017.