Oriol Guerrero, reelegit portaveu de Jovent Republicà de Terrassa

El congrés local ha servit per renovar l’executiva local i escollir les persones que representaran a la secció local de Terrassa en el Consell Nacional del partit

Redacció
31 de juliol del 2018

El Jovent Republicà de Terrassa ha celebrat el congrés local per a renovar l’executiva local i escollir les persones que representaran a la secció local de Terrassa en el Consell Nacional del partit. En aquesta assemblea Oriol Guerrero va ser escollit de nou portaveu, liderant un equip renovat compost per: Mercè Espasa, secretaria d’Organització i Acció; Gala Porté, Coordinadora. A la presentació de la candidatura, el portaveu Oriol Guerrero va destacar el creixement de la militància en els darrers mesos i la importància de l’activisme polític en un moment tan crític per a la ciutat i el país.

La secretaria de finances passa a ser encapçalada per Arturo Sánchez. Comunicació recau sobre Ivan Expósito mentre Max Eritja s’encarregarà d’Imatge. Sergi Castells repeteix en la Secretaria de Política Municipal com ho fa Bernat Pizà en la Secretaria de Campanyes de Memòria Històrica. La Comissió de feminismes serà liderada per Ariadna Closa. Albert Gallardo ocuparà la Secretaria de Mediambient mentre Jaume Maeso serà el secretari de Cultura Popular i relacions amb entitats. Finalment, Ensenyament recaurà sobre Pau Maza mentre que Formació passarà a ser liderada per Marc de Tèbar.

A més, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Terrassa han escollit les quatre persones que representaran la secció local en el partit, en un equip paritari format per les Conselleres Mercè Espasa i Ariadna Closa i els Consellers Sergi Castells i Ivan Expósito. L’assemblea va acabar amb els parlaments de Carles Caballero, president d’ERC Terrassa, i Glòria Llobet, portaveu de la regional del Vallès Occidental de les Joventuts d’Esquerra Republicana. Van destacar la importància de la lluita juvenil per a l’alliberament social i nacional del país.