​Un conductor begut i amb el carnet retirat fuig després de provocar un accident

Després va intentar enganyar la Policia Municipal fent veure que ell no conduïa

Redacció
27 de juliol del 2018
Aquest dimecres al vespre, un conductor que havia begut va provocar un accident, va marxar del lloc abandonant el vehicle i va entrar en un bar proper, i posteriorment va fingir que no havia estat ell el conductor causant de l’accident. Els fets van tenir lloc a l’avinguda d’Àngel Sallent cap a les 20.15 h, quan un home va arrencar el seu vehicle estacionat i es va incorporar a l’avinguda de manera negligent i amb una gran acceleració, col·lidint amb un altre vehicle, que a conseqüència de l’impacte va acabar envaint el sentit contrari de l’avinguda.

El primer conductor va baixar del vehicle i va marxar, adreçant-se a un bar proper. La Policia Municipal va rebre l’avís del 112 i una patrulla es va adreçar al lloc dels fets. Els agents van trobar-hi els dos vehicles al mig de la via, impedint la normal circulació, i també el conductor de l’altre vehicle, que va explicar que el primer conductor havia marxat sense facilitar dades.

Els agents van demanar una grua d’Egarvia per retirar els vehicles i van localitzar el primer conductor al lavabo del bar, comprovant que presentava símptomes d’haver ingerit begudes alcohòliques. En aquest moment es van presentar al lloc dos amics seus manifestant que un d’ells era el conductor en el moment de l’accident, però gràcies als testimonis els agents van saber que no era veritat.

El conductor va donar un resultat de 0,35 mg/l a la prova d’alcoholèmia. A més, els agents van comprovar que tenia una suspensió temporal per pèrdua de vigència del permís de conducció, motiu pel quan el van denunciar.