Un cotxe sense ocupants colpeja nou vehicles estacionats i un fanal

Dues persones empenyien el turisme, que va agafar velocitat, i no van tenir temps de pujar al vehicle i agafar el volant

Redacció
26 de juliol del 2018

Una patrulla de la Policia Municipal que circulava de matinada pel passeig Vint-i-dos de Juliol, al barri de Can Boada, van observar dues persones empenyent un vehicle sense conductor a l'alçada del carrer de Sant Ferran, en un tram on comença una forta baixada. El vehicle va agafar velocitat i quan una de les dues persones que empenyia va voler entrar dintre del vehicle i agafar el volant, no va poder pujar i el vehicle va marxar sol pel pendent, colpejant lateralment fins a nou vehicles estacionats i aturant finalment la marxa en colpejar un fanal d'enllumenat públic.

Els agents van identificar les dues persones i van realitzar gestions per donar avís a tots els titulars dels vehicles afectats. En consultar la base de dades de la DGT, la patrulla va comprovar que el vehicle causant de l'accident no tenia assegurança concertada ni ITV en vigor, per la qual cosa es va denunciar el propietari i es va immobilitzar el vehicle, mitjançant un parany al carrer. Es va donar avís als tècnics de SECE per reparar el fanal danyat i a Eco-Equip per a netejar la zona de plàstics i vidres. Els agents van realitzar una inspecció ocular i l'informe tècnic d'accident.