Rubitv.cat s'integra a NacióDigital

Aquest mitjà de comunicació de la ciutat de Rubi fa un pas endavant després d’haver-se consolidat com un referent informatiu

Redacció
20 de juliol del 2018
Actualitzat el 23 de juliol a les 22:47h
RubíTV.cat caminarà amb nacióDigital
RubíTV.cat caminarà amb nacióDigital

Rubitv.cat inicia una nova etapa a partir del mes d'agost. Aquest mitjà de comunicació local s'integrarà a NacióDigital, el diari digital líder a Catalunya. A més de l'edició nacional, NacióDigital compta amb edicions locals i comarcals i Rubitv.cat passarà a formar part d'aquest mapa digital de proximitat. Aquesta integració fomentarà la projecció de l'actualitat rubinenca a nivell nacional.

Amb aquest acord, Rubitv.cat passarà a pertànyer a NacióDigital, que mantindrà l'equip de redacció i de gestió comercial, així com el nom de la capçalera i el projecte periodístic. La direcció de NacióDigital assumirà també la direcció de Rubitv.cat, fins ara en mans de la periodista Aina Miralles, que inicia un nou projecte professional. Els socis fundadors de Rubitv.cat, Miquel Miralles, Jordi Milà i Aina Miralles, passaran a formar part del consell assessor del mitjà en aquesta nova etapa.

Rubitv.cat va néixer el 2011 i durant aquests set anys ha esdevingut un mitjà líder a la ciutat. Ha consolidat un gran nivell d'audiència que l'ha convertit en un referent informatiu de Rubí. Ha aconseguit ser un dels mitjans digitals d'àmbit local amb més audiència. Segons les darreres dades, auditades per OJD, aquest mitjà ha tancat el darrer mes amb 45.152 usuaris únics, 115.585 visites i 168.821 pàgines vistes.

Rubitv.cat ha esdevingut també un referent a les xarxes socials, on acumula en aquests moments 31.000 seguidors, sent el mitjà local amb més comunitat a les xarxes de Catalunya. Amb la integració a NacióDigital, Rubitv.cat fa un pas endavant per seguir creixent i potenciant la seva projecció fora de la nostra ciutat.

NacióDigital va néixer el 1995 per treballar en l'àmbit de la premsa digital, essent una iniciativa pionera en el sector i una de les tres més antigues del nostre país. Des de la seva eclosió com a capçalera d'abast nacional, el 2005,

NacióDigital ha seguit una línia ascendent en audiència que l'ha situat des del mes de febrer de 2015 com el diari digital més llegit en llengua catalana, segons el Rànquing d'OJD en català, havent estat el primer en superar la barrera dels dos milions d'usuaris únics mensuals (març 2014) i dels tres milions (setembre de 2015).