Un conductor fereix dos ocupants d'un altre vehicle a Terrassa i s'escapa

L'accident va passar al carrer de Colom, a l’alçada de l’avinguda de Jacquard

Redacció
20 de juliol del 2018

A les 17.45 h de dimecres, una trucada va informar a la Policia Municipal d’un accident de circulació amb ferits al carrer de Colom, a l’alçada de l’avinguda de Jacquard. Un vehicle patrulla va informar que hi havia dos ocupants ferits a un dels vehicles, i que l’altre vehicle implicat s’havia fet escàpol.

Una ambulància va atendre als ferits i els va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Sembla que la col·lisió va tenir lloc quan el vehicle que restava al lloc estava aturat i un altre, que circulava pel darrera, el va colpejar per encalç.

La força de l’impacte el va desplaçar i el va fer girar sobre ell mateix, moment en que l’altre vehicle li va tornar a colpejar, ara pel costat, i el va arrossegar fins a col·lidir amb la vorera i un senyal vertical de circulació.

El vehicle causant de l’accident va marxar a tota velocitat del lloc. Els agents van prendre declaracions i van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident. Des de la Policia Municipal s’estan fent gestions per localitzar el vehicle escàpol.