Tres persones atropellades en passos de vianants a Terrassa

La dona es va donar un cop al cap i va ser traslladada a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa

Redacció
19 de juliol del 2018
Actualitzat a les 7:36h
Els atropellaments a vianants que creuen correctament pels passos indicats cada vegada és més freqüent. Aquest dimarts van resultar ferides tres persones en dos atropellaments a Terrassa. Un va passar a la carretera de Montcada i l'altra a la rambla de Francesc Macià. 

A les 13.30 h de dimarts, el 112 va informar a la Policia Municipal que s’havia produït un atropellament a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de la Cisterna. El propi conductor va trucar als serveis d’emergències per explicar que l’ocupant d’un altre vehicle que s’havia aturat i el propi atropellat l’estaven cridant i assetjant.

Al lloc va acudir un vehicle patrulla, que va informar que el vianant estava conscient i presentava un cop a la cama que semblava lleu; i la situació estava calmada. L’atropellament va tenir lloc a un pas de vianants sense semàfor. Sembla que el vehicle va frenar però no va poder evitar colpejar al vianant que en aquell moment creuava la calçada. Una ambulància el va assistir i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van realitzar una inspecció ocular i l’informe tècnic d’accident.

A la tarda, el 112 va comunicar a la Policia Municipal d'un altra atropellament múltiple a la Rambla de Francesc Macià, a l’alçada del carrer de Tarragona. En un principi, la informació facilitada era contradictòria sobre si el conductor havia marxat del lloc de l’accident o no. Un vehicle patrulla va informar que eren dues les persones atropellades, sembla que de poca gravetat, i que el conductor no havia abandonat el lloc.

Les dues persones van ser atropellades mentre creuaven per un pas de vianants sense semàfor. Al lloc va acudir una ambulància que va atendre als dos vianants i els va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Els agents van realitzar una inspecció ocular i l’informe tècnic d’accident.