El jugador de tennis taula Ramon Mampel torna a Terrassa

Jugarà a la plantilla de primera estata del Club Tennis Taula Els Amics

Ramon Mampel jugarà al Club Tennis Taula Els Amics Terrassa
Ramon Mampel jugarà al Club Tennis Taula Els Amics Terrassa | Cedida
Redacció
19 de juliol del 2018
El palista terrassenc Ramon Mampel jugarà la pròxima temporada amb la samarreta del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa. El palista referent del tennis taula local torna a la seva ciutat natal després de jugar tres temporades a l’equip gallec de Vilagarcía de Arousa – Cocinas Bulthaup.

La condició de fitxatge de primer nivell ho és per la seva gran solvència a la taula, la qual ha d’assegurar assolir la permanència a la categoria i ensems poder donar oportunitats de competir a jugadors joves als equips de lliga estatal.El fitxatge de Mampel vol d’ajudar a situar el tennis taula com a uns dels esports punters de la ciutat des d’un de vista competitiu, formatiu i, també i sobretot, social. 

Juntament amb Mampel, l’equip dirigit per Albert Regincós estarà format pels sèniors Jordi Satorras i Andrés Tarrasó, els veterans Òscar Campos i Ignasi Martínez, i els juvenils que el passat juny varen participar al campionat d’Espanya: Rafael Barrau, Gerard Màdico i Carlos Rodríguez.

Ramon Mampel s’integra a la disciplina egarenca després de jugar tres temporades a
l’equip gallec amb el qual va ascendir a la superdivisió d’honor espanyola fa dos anys enrere i la passada temporada finalitzava al mig de la classificació de la categoria d’or del tennis taula espanyol. En questa categoria Mampel va aconseguir la passada temporada l’estadística del 50% de victòries, moltes d’elles davant de jugadors estrangers de renom.

Mampel ha estat, de fet, jugador durant molts anys de la superdivisió d’honor espanyola i ha obtingut molts campionats estatals i catalans en diferents modalitats i categories, alguns d’ells amb la desapareguda secció de tennis taula de l’Epic Casino del Comerç, on es va formar amb la majoria de palistes veterans que integren el Club Tennis Taula Els Amics Terrassa.

Actualment Mampel dirigeix la secció de tennis taula del CAR de Sant Cugat. Així mateix, és el seleccionador de l’equip espanyol paralímpic i cadet femení, amb el qual ha obtingut diverses medalles i diplomes en les recents paraolimpíades de Londres i Rio, les darreres edicions dels campionats d’Europa juvenils i el recent campionat del món paralímpic a Bratislava de 2017, obtenint el preuat títol de campions del món per equips en la classe C6-C7 per segona vegada en la seva carrera esportiva després de Pequin 2014.