Anna Piñol és la candidata d'ERC Matadepera per a les eleccions municipals

Té la voluntat de presentar una llista municipal que s’assembli al màxim a la societat

Anna Piñol, alcaldable per ERC Matadepera a les eleccions municipals del 2019
Anna Piñol, alcaldable per ERC Matadepera a les eleccions municipals del 2019 | Cedida
Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat el 05 de març del 2019 a les 10:37h
Esquerra Republicana de Catalunya a Matadepera ja té candidata per a les properes eleccions municipals del maig del 2019. Encapçalarà la llista l’advocada i veïna del poble, Anna Piñol. Piñol ha estat vinculada a la secció local els últims anys i l’avala una intensa vida de compromís cívic, social i polític en diverses associacions i plataformes civils.

Anna Piñol Serra (Terrassa, 1969) és llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i és advocada exercent. A més, és mediadora pública i privada i pèrit cal·lígrafa i compta amb un despatx propi de serveis professionals. Ha treballat en nombrosos bufets i assessories i no ha deixat de formar-se al llarg de la seva carrera professional en mediació i prevenció de violència de gènere, una de les seves especialitats.

Com a representant d’Esquerra Republicana, Anna Piñol afronta aquest repte amb la voluntat de presentar una llista municipal que s’assembli al màxim a la societat.  D’aquesta manera, Anna Piñol substitueix Santi Pavon, que ha estat el cap de llista a les municipals en les dues darreres convocatòries electorals, tant l’any 2011 com l’any 2015. Acompanyarà com a número dos l’enginyer Antoni Morros que, alhora, és el President de la secció local. En els propers mesos, es donarà a conèixer el conjunt d’aquesta llista.