ERC-MES demana que el recinte firal de Terrassa sigui un espai polivalent per a entitats de la ciutat

El recinte firal és un espai diàfan de 3.500 metres quadrats a cobert i un pati de més de 500 metres quadrats de propietat municipal

Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:35h

Isaac Albert i Pep Forn a la roda de premsa davant del recinte firal de Terrassa Foto: Cedida


El grup municipal d’ERC-MES proposa obrir i habilitar el recinte firal com a espai polivalent per a entitats de la ciutat en l’ampli període de l’any en què resta sense activitat. Els republicans han presentat una moció al ple d'aquest dijous amb l'objectiu de que la seva proposta tiri endavant. El portaveu, Isaac Albert, ha expressat que “el recinte firal com espai polivalent pot cobrir la necessitat d’espai de moltes entitats, especialment esportives, alhora que maximitzem l’aprofitament d’un espai que passa la major part de l’any tancat".

El recinte firal és un espai diàfan de 3.500 metres quadrats a cobert i un pati de més de 500 metres quadrats de propietat municipal, Els republicans argumenten que és fàcil d’adequar a diferents usos i que "passa la major part de l’any tancat".

Per això el grup municipal d'ERC-MES proposa maximitzar l’aprofitament de l’espai amb un retorn indubtable per la ciutat. “La inversió que s’haurà de fer en aquest espai polivalent, tenint en compte el retorn social i que no es perdria l’ús firal, és màxim", ha expressat Albert.

Tal com ha explicat el regidor, Pep Forn, s’hi poden situar pistes de bàsquet, activitats com el ping-pong, esgrima, etc. amb facilitat per retornar l’espai a l’activitat firal quan així es requereixi. “L’espai ja ha acollit activitats puntuals d’entitats o, fins i tot, competicions esportives. Ara, tenir-lo només com espai de reserva per necessitats sobrevingudes és no tenir en compte el seu potencial”, ha puntualitzat Forn.