Mina Aigües de Terrassa han destinat 147.000 a escoles esportives, des del 2011

Han donat suport a les escoles esportives de la ciutat amb ajudes econòmiques i amb un Trofeu al Joc net de l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i comarca

Redacció
18 de juliol del 2018

Activitat esportiva que ha rebut el suport de Mina Foto: Cedida

Fundació Mina dóna suport a les escoles esportives de Terrassa des de l’any 2011 quan va establir un acord de col·laboració amb les escoles de hockey dels clubs Egara, Atlètic, Terrassa i més endavant també el Línia 22.

L’any 2014 es va ampliar aquesta línia d’ajudes a les escoles de waterpolo i de natació del Club Natació Terrassa, i el 2016, l’escola d’handbol del Club Handbol Terrassa. Aquest mateix any també es va acordar patrocinar el Trofeu al Joc net i respecte als valors en el torneig d’escoles que organitza l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i comarca.

Aquesta col·laboració amb les escoles esportives de la ciutat pretén fomentar la cultura de valors i d’integració tant important en aquestes etapes de formació, sobretot en l’àmbit esportiu, sempre des de la vessant educativa, cultural i socialment integradora.

Els acords de col·laboració han inclòs també una sèrie d’activitats de divulgació de la cultura de l’aigua que han consistit en tasts d’aigua entre els socis i, principalment, activitats amb els més menuts com és el cas de l’activitat Descobrim l’aigua, així com la promoció i divulgació de l’esport als col·legis de la ciutat.

A aquest conjunt d’activitats i col·laboracions, Fundació Mina hi ha destinat al llarg d’aquests anys més de 138.000 euros. Així mateix, Mina, Aigües de Terrassa ha col·laborat també en aquesta línia de suport, subministrant complementàriament material esportiu per a les escoles amb aportacions de més de 9.300 euros.

La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa celebra més de 18 anys d’activitat al servei de la ciutadania compromesa amb el medi ambient, el seu entorn social i la cultura, i exercint d’instrument jurídic capaç de desenvolupar i executar les activitats de mecenatge, educatives, mediambientals i de caire benèfic-social que la societat fundadora, per la seva pròpia essència, ja venia realitzant.

Els recursos de la Fundació els aporta, gairebé en la seva totalitat, l’entitat fundadora Mina, Aigües de Terrassa i el seu Grup d’empreses, i procedeixen de resultats no distribuïts, i que en cap cas han estat imputats com a despesa en les tarifes d’aigua dels diferents municipis abastits.