El Terrassa FC posa en marxa la campanya de socis per la pròxima temporada

Enguany com a novetat s'ha posat a la venda el pack familiar per gaudir del futbol en família

Campanya de socis del Terrassa FC
Campanya de socis del Terrassa FC | Cedida
Redacció
16 de juliol del 2018
Actualitzat el 18 de juliol a les 12:35h

Arrenca una nova temporada al Terrassa FC i ho fan amb la campanya de captació de socis "Passió terrassista" per aconseguir més socis. Els preus dels carnets de socis es congelen una temporada més i no patiran cap tipus d’encariment respecte a campanyes anteriors. Les tarifes es dividiran en tres categories i inclourà un obsequi per als 500 primers.

La categoria d'adult que té un cost d'entre 50 a 160 euros, l'especial per aturats aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 25 anys, dels 50 als 100 euros, i el pack familiar, que enguany és una novetat. Aquest pack és per a dos adults més accés amb menors de 18 anys  i va dels 75 als 200 euros.

Aquest any, a més a més, el club premiarà amb un àpat totalment gratuït al restaurant La Braseria a les 500 primeres persones que vinguin a les oficines de l’Olímpic a renovar el seu carnet de pagament o donar-se d’alta per convertir-se en socis de la temporada 2018-19.

Paral·lelament, el club continuarà apostant per la Grada Jove, és a dir, per l'entrega totalment gratuïta del carnet del Terrassa FC a tots els menors de 18 anys, i per la posada a la venda del carnet VIP a Tribuna per 900€ i de tres packs d'empresa.

El carnet de soci del Terrassa FC només inclourà l'accés gratuït als partits de lliga i de Copa Catalunya que el Terrassa FC disputi a l'Estadi Olímpic de Terrassa. Queden al marge els possibles partits de promoció a Segona Divisió B que l’equip pugui disputar. Un any més, l'objectiu del club serà pactar preus reduïts amb tots els clubs rivals de la categoria. Els socis del Terrassa FC es beneficiaran d'aquests acords de preus populars i de descomptes en els possibles autocars que s'organitzin per facilitar el desplaçament de l'afició.

El preu de les entrades dels partits de lliga, que es continuaran disputant a les 17h, per als no socis també es congelen: només 10€ a Tribuna i només 5€ a Gols i General.

La nova campanya de socis s'engega després que el club tanqués la temporada 2017-18 amb 1.013 socis, un 14% més respecte a la temporada anterior (868 abonats) i pràcticament el doble en comparació amb la campanya 2015-16 (557 socis). En total, el club ha sumat aquest últim any 145 nous socis.