Un conductor que multiplicava per sis la taxa d'alcoholèmia xoca frontalment amb una moto a la carretera de Rellinars

El turisme circulava pel carrer de Torrent i va girar cap a la carretera de Rellinars envaint el sentit contrari de circulació

Redacció
13 de juliol del 2018
A les 18.40h de dimecres, el 112 va informar a la Policia Municipal d’una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a la carretera de Rellinars, a l’alçada del carrer del Torrent. Dos vehicles patrulla van acudir al lloc de l’accident, on van fer tasques de regulació de la circulació.

Sembla que la col·lisió va tenir lloc quan el turisme circulava pel carrer de Torrent i va girar cap a la carretera de Rellinars envaint el sentit contrari de circulació i col·lidint frontalment amb la motocicleta, que pujava pel seu carril.

Els agents van realitzar al conductor del turisme la prova de detecció alcohòlica en un etilòmetre portàtil i aquest va donar un valor positiu de 1.57 mg/l, multiplicant gairebé per sis el màxim permès. Una ambulància va atendre al motorista ferit i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els agents van traslladar a Prefectura al conductor per realitzar les proves de detecció en un etilòmetre evidencial, en el qual va donar resultats positius d’1.35 mg/l i 1.25 mg/l. El conductor va ser denunciat per un delicte contra la seguretat vial i el seu vehicle va quedar immobilitzat a la base de la grua municipal d’Egarvia. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.