Dues persones resulten ferides en dos incendis a la mateixa hora a Terrassa

Es van incendiar dues cuines de diferents edificis de la ciutat

Redacció
13 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:35h
Dimecres es van registrar dos incendis a habitatges, gairebé a la mateixa hora, i tots dos amb origen a les cuines. El primer va ser a les 13h, al carrer del Doctor Cistaré, a l’alçada del carrer del Maestrat, on una paella amb oli deixada a la cuina va provocar un incendi.

Una persona va intentar sufocar el foc i va patir cremades a les mans. Hi van acudir tres vehicles de Bombers de Terrassa i una ambulància, que va traslladar a la persona ferida a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El foc no va afectar a cap altre pis.

Poc després va arribar l’avís d’un segon incendi, ara a un habitatge de la carretera de Rubí, a l’alçada del carrer de Lepant, on va cremar la campana extractora d’un immoble de tercera planta. Al lloc van acudir tres dotacions de Bombers i una ambulància, que va atendre a una persona afectada per inhalació de fums i cremades a una mà i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. A tots dos sinistres els agents van fer una inspecció ocular i acta d’incendis.