Risc de pluja aquest dijous a Terrassa

Continuarà l'ambient calorós

Farà calor tot
Farà calor tot | Observatori Fabra
Redacció
12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 6:51h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous tindrem nuvolositat variable fins al vespre tant pel creixement de nuvolades a punts de muntanya com per la circulació de núvols alts i mitjans. A partir d'aleshores tendirà a minvar. A banda hi haurà haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral, sobretot al principi i final del dia i al sud del sector.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta a punts de la depressió Central. La màxima serà lleugerament més baixa, puntualment semblant al quadrant nord-est. La mínima es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC a l'interior i entre 19 i 24 ºC a l'interior. La màxima oscil·larà entre els 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral, entre els 31 i 36 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre els 28 i 33 ºC a la resta del territori.

Fins al vespre s'esperen ruixats a qualsevol punt de l'interior, sobretot a punts de muntanya. Seran més extenses de matinada quan és probable que arribin a punts del litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé és possible que localment sigui forta, puntualment acompanyats de tempesta i és possible que també de calamarsa. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació, localment abundants.