Dues persones ferides en un accident a l'avinguda d'Abat Marcet

La col·lisió es va generar quan un vehicle estacionat en doble fila va obrir la porta

Redacció
11 de juliol del 2018
Actualitzat el 13 de juliol a les 11:45h
A les 8.50 h de dimarts, la trucada d’un ciutadà va informar a la Policia Municipal d’una col·lisió entre dos vehicles a l’avinguda de l’Abat Marcet, a l’alçada del carrer de Pere Fizes. Una patrulla va acudir al lloc i va informar que hi havia dues persones ferides, totes dues passatgers del mateix vehicle. Sembla que un vehicle circulava per l’avinguda i va esquivar un altre que estava estacionat en doble filera i va obrir una de les portes.

En aquell moment, un altre vehicle que circulava pel carril del costat no va poder evitar col·lidir per encalç amb el vehicle que tenia al davant aturat davant la fase vermella d’un semàfor. Un dels vehicles implicats en l’accident va quedar al mig de la via i es va activar el servei de grua municipal per retirar-lo.

Una segona patrulla va donar suport i va fer tasques de regulació de la circulació. Una ambulància va atendre als ferits, que van informar que anirien pels seus propis mitjans a l’Hospital General de Catalunya. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.