Detinguts dos homes acusats de robatoris en autopistes i hotels a l'AP-7

La detenció la van practicar agents de la Policia Local de Sant Cugat

Redacció
11 de juliol del 2018
La Policia Local de Sant Cugat del Vallès va detenir diumenge dos individus que tenien una ordre de recerca, detenció i presentació davant de les autoritats  judicials competents. Els detinguts tenien nombrosos antecedents policials relacionats amb robatoris en centres hotelers i autopistes.

Segons informa l'Ajuntament a través d'un comunicat, la detenció es va produir quan dues dotacions de la Policia realitzaven un control específic a la zona del Parc Empresarial de can Sant Joan, prop de l’autopista AP-7. Els agents van aturar un vehicle que circulava per aquesta zona, van identificar els quatre individus que viatjaven en el seu interior i van comprovar que tots tenien nombrosos antecedents penals.

D'entre aquests quatre individus, n’hi havia dos amb una ordre de recerca, detenció i presentació davant de les autoritats  judicials competents. Els agents van detenir-los i traslladar-los a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Aquesta actuació s’emmarca en el dispositiu policial de prevenció de furts al voltant dels centres hotelers del municipi.