Relleu a la CUP de Matadepera

Rosa Martínez substituirà Joan Pizà, el primer regidor cupaire al poble, fins al final de la legislatura

Redacció
13 de juliol del 2018
Actualitzat el 05 de març del 2019 a les 10:38h

Rosa Martínez substituirà Joan Pizà, a la regidoria de la CUP Matadepera Foto: Cedida


La CUP de Matadepera ha fet efectiu un relleu a la seva regidoria, a poc menys d'un any de les eleccions municipals.  Rosa Martínez serà la nova regidora de la CUP a l’ajuntament de Matadepera en substitució de Joan Pizà, que n’ha ocupat la regidoria durant els tres primers anys d’aquesta legislatura.

Aquest és el més visible dels canvis que prepara aquests dies l’assemblea local de CUP Matadepera, amb l’objectiu de potenciar la seva activitat institucional en l’últim tram de la present legislatura. Martínez, que figurava en el segon lloc d’aquesta candidatura en les passades municipals, ha donat suport a Pizà en la tasca de regidor durant aquests
tres anys.

Fins a final d'aquesta legislatura, la nova regidora tindrà com a prioritat augmentar les propostes presentades al ple, detectar les iniciatives i necessitats de la població, i difondre la tasca que du a terme la CUP en tots els àmbits. Rosa Martínez, de 27 anys i vinculada a diverses entitats locals, és mestra d'educació primària en l'especialitat de música i cantant.

Segons ha informat la CUP en un comunicat, el canvi de representant a l'ajuntament respon a l'obertura d'una nova etapa a CUP Matadepera, marcada per la reorganització interna de l'assemblea local.