Succés

Ensurt a la plaça Sant Oleguer de Terrassa per una fuita de gas

Els bombers van indicar a les persones residents a l'immoble que no sortissin al carrer, ja que el contacte de l'aigua amb les canonades de gas podia suposar una situació de risc

per Redacció, Terrassa , 10 de juliol de 2018 a les 22:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els veïns de la plaça de Sant Oleguer, a tocar del parc de Sant Jordi de Terrassa va viure ahir a la tarda un ensurt. A les 19.45h un particular va informar la Policia Municipal que hi havia una fuita d'aigua a la via pública a la plaça de Sant Oleguer que afectava també a diverses canonades de gas.

Des de la central es va donar avis a Bombers i a la companyia subministradora de l'aigua. La Policia Municipal va tallar l'accés al lloc per garantir la seguretat de veïns i vianants. Un comandament dels Bombers va indicar a les persones residents a l'immoble que no sortissin al carrer, ja que el contacte de l'aigua amb les canonades de gas podia suposar una situació de risc.


Les persones treballadores de la companyia de l'aigua van procedir a la reparació de la fuita, eliminant així el potencial risc. Finalment, no es van registrar danys personals i únicament el paviment va resultar danyat, fet que es va notificar als serveis municipals per procedir a la seva reparació. La zona va quedar protegida amb tanques col·locades en el perímetre de la zona afectada.

 

Participació