Un incendi en un pis de Terrassa destapa una plantació de marihuana

Una de les persones que estava al pis va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb una intoxicació per la inhalació de fum

Plantació de marihuana localitzada per un incendi
Plantació de marihuana localitzada per un incendi | Policia Municipal de Terrassa
Redacció
10 de juliol del 2018
Cap a les 10.30 h de divendres, dues patrulles de la Policia Municipal van acudir al carrer de Joaquín Costa, a l’alçada del carrer Wagner, alertades d’una deflagració en un habitatge pel 112. Al lloc hi havia una dotació dels Bombers fent tasques d’extinció del foc, que s’havia produït a l’interior d’una barraca ubicada al final del pati de l’immoble.

Els agents van contactar amb el titular del domicili, que els va informar que estava netejant aquest habitacle amb sofre i, possiblement, el contacte d’aquest producte amb una bombona de butà havia estat la causa de la deflagració. En el moment dels fets, al pis hi havia dues persones més, una de les quals va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb una intoxicació per la inhalació de fum.

Els agents van observar que la barraca estava folrada amb material d’alumini i tenia a l’interior una instal·lació de ventilació, tubs extractors, làmpades i altres elementsdestinats al cultiu de plantes al·lucinògenes a recintes tancats. També van trobar en una càmera frigorífica 420 testos d’esqueixos de marihuana i 50 més d’aquest tipus de planta, així com una bossa amb marihuana triturada de 342,37 g i diversos productes químics per a planters. Van inspeccionar els comptadors del corrent elèctric i van veure que s’havien connectat de forma il·legal a la xarxa de subministrament.

A causa d’aquests fets, els agents van detenir el propietari de l’immoble per estar implicat en un delicte contra la salut pública. A més, se li va imputar un altre delicte lleu de defraudació de fluid elèctric, del qual es va informar a la companya elèctrica corresponent. La barraca va quedar precintada i les plantes van ser requisades i traslladades a les dependències policials per ser destruïdes.