La campanya d'estiu del Banc de Sang: «Dona sang i emporta't un meló»

A partir d'ara hi ha accés a wifi a l'àera de donació perquè els donants tinguin totes les comoditats i sigui una bona experiència

Campanya de donacions de sang d'estiu
Campanya de donacions de sang d'estiu | Cedida
Redacció
09 de juliol del 2018
El Banc de Sang i Teixits de la Mútua Terrassa ha posat en marxa una nova campanya per animar a tothom a donar sang. En aquest cas, et regalen un meló. Així, tots els donants que vinguin entre el 3 i el 31 de juliol seran obsequiats amb un meló, de Supermercats Condis.

Des de Banc de Sang segueixen insistint als ciutadans sobre la importància de venir a donar sang abans de marxar de vacances, durant el període d’estiu, ja que mantenir les reserves és més difícil al marxar la gent, però les necessitats dels hospitals són les mateixes. Recordem que si es viatja fora d’Europa, el temps d’espera per poder tornar a donar és entre 1 i 6 mesos.

Les persones amb grup sanguini O- són donants universals de sang, però no tothom sap que les del grup AB també ho són: en aquest cas deplasma, un component sanguini essencial per fer tractaments mèdics i intervencions quirúrgiques a pacients  que requereixen alguna de les proteïnes que conté. El plasma es composa majoritàriament d’aigua, així que la recuperació després d’una donació és més ràpida: se’n pot donar cada 15 dies.

Per últim, a partir d'ara han afegit l'accés a wifi a l'àera de donació perquè els donants tinguin totes les comoditats i sigui una bona experiència.