obres

Obres per millorar l'accés als edificis de Can Boada del Pi

El termini d'execució és de tres mesos

per Redacció , Terrassa , 10 de juliol de 2018 a les 16:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Avinguda de Can Boada del Pi Foto: GSV

Dins el compromís de fer de Terrassa una ciutat més accessible per a tothom, l’Ajuntament ha redactat un projecte per millorar les voreres dels números 4, 6 i 8 de l’avinguda de Can Boada del Pi. Ja s’han iniciat els treballs que contemplen col·locar un nou paviment de llambordins i modificar les escales d’accés als blocs de pisos.

El termini d'execució és de tres mesos i l'actuació forma part del programa Terrassa Barris en Marxa 2017. Les persones residents que accedeixen tant des del camí de Can Boada com des de la ronda de Ponent es troben, actualment, amb accessos estrets, escales i rampes que no s’ajusten a la normativa actual.


El projecte contempla millorar tots aquests accessos per fer-los més funcionals, i també s’aprofita l’actuació per millorar la zona dels parterres, instal·lar un nou paviment de llambordins i substituir els actuals esglaons de formigó per uns altres amb un acabat acolorit.

 

Participació