Comencen les obres de reparació d’un tram del col·lector de l’avinguda de Béjar

​S’impermeabilitzarà la cubeta i es repararan les filtracions localitzades a l’alçada del carrer d’Albacete

Redacció
10 de juliol del 2018

Tram de l'avinguda Béjar on es fan les obres Foto: GSV


Aquest dimarts 10 de juliol comença la segona fase de les obres de reparació del col·lector de la ronda de Ponent i l'avinguda de Béjar, en el tram comprès entre els carrers del Pare Millán i d'Albacete, al barri del Poble Nou-Zona Esportiva.

Es tracta d'un col·lector visitable, amb una mida d’1,80 metres d’amplada per 1,80 metres d’alçada, en el qual es farà una actuació consistent en impermeabilitzar un tram de cubeta, d’uns 150 ml, que presenta signes de corrosió i reparar la filtració d’aigua detectada en un tram d’uns 200 ml, localitzat a l’alçada del talús de terres del carrer d’Albacete i que està situat entre la solera i la paret principal.

El termini previst per finalitzar les obres és d'un mes i mig, i la seva execució pot comportar talls parcials de circulació a la zona. El projecte s’emmarca dins el programa d’actuacions de millora de l’espai públic Terrassa Barris en Marxa.

Amb aquesta segona fase finalitza la reparació del tram del col·lector de l’avinguda de Béjar. Els primers treballs van consistir en reparar les fissures localitzades a la cubeta, que van provocar un esvoranc a la calçada. Els serveis tècnics van concloure llavors que la ubicació del forat responia al traçat del col·lector de l’avinguda, per la qual cosa van acordar la necessitat de fer un projecte de millora, que és el que es culminarà ara.