Es constitueix l’assemblea local dels Comuns a Viladecavalls

La llista per les pròximes eleccions municipals aglutinarà membres de l'actual Fem Viladecavalls

10 de juliol del 2018
Actualitzat el 05 de març del 2019 a les 10:38h

Membres de l'assemblea local dels Comuns a Viladecavalls Foto: Cedida


Els Comuns ja són presents a Viladecavalls. En una trobada al Centre Cívic Paco Cano de Can Trias s'ha constituït l'assemblea local dels Comuns que actualment agrupa un total de 22 persones. En declaracions a LaTorre, l'actual portaveu del Grup Municipal de Fem Viladecavalls, Carles Rodríguez, ha explicat que la constitució d'aquest grup forma part del desplegament territorial dels Comuns. "Seguirem plantejant polítiques locals però sota el paraigües dels Comuns".

L'Assemblea dels Comuns de Viladecavalls aglutina persones que vénen de Fem Viladecavalls, d'ICV, dels Comuns i també hi ha persones que mai abans havien participat activament de la política. Provisionalment, Rodríguez farà les funcions de coordinador, mentre que Jaume Valldaura es farà càrrec d'organització, Diego García de comunicació i Teresa Pascual serà la responsable de feminismes.

D'acord amb Rodríguez, està previst fer un acte públic el mes de setembre per presentar l'assemblea i serà a partir de llavors quan es començarà a posar fil a l'agulla per definir el nom de la candidatura, el projecte, el programa per Viladecavalls, i escollir el cap de llista i els seus membres.