Terrassa acull el Torneig Europeu d'Escoles d'Hockey

La competició es fa aquest cap de setmana a les Pedritxes

Redacció
06 de juliol del 2018

Torneig Europeu d'Escoles d'Hockey Foto: Cedida


La 18a edició del Torneig Europeu d'Escoles d'Hockey, un dels més prestigiosos d'Europa, torna a Terrassa. La Trobada l'organitza el CD Terrassa Hockey a les seves instal·lacions de les Pedritxes, en un entorn natural. La competició que organitza el degà de l'hoquei estatal, fundat el 1910, comença aquest divendres 6 de juliol i s'allargarà fins el diumenge.

En aquesta nova edició hi participaran prop de 700 jugadors i jugadores provinents de 20 clubs de diversos països europeus (França, Anglaterra, Bèlgica, Holanda i Alemanya), a més dels principals catalans i espanyols fins a la categoria Sub-16. Els 65 equips participants en les diferents categories jugaran un total de 188 partits.

L'essència d'aquest torneig és promoure la competició i la convivència entre els esportistes de llocs molt diferents i promocionar els valors que el CD Terrassa té com a referència i que la nova junta directiva estrenada el dia 1 de juliol té com a prioritats: la passió per l'esport, l'esforç, la superació, l'esperit d'equip i el respecte.

Amb l'ànim de reforçar aquestes idees, addicionalment s'han preparat una sèrie d'activitats fora de l'àmbit de l'hoquei per promoure la interrelació i convivència entre els jugadors i jugadores dels diferents clubs, així com entre els acompanyants i tots els assistents.