El CN Terrassa inaugura la nova maquinària de la sala de fitness

S’estrena la sala d’el·líptiques, on s’impartirà la nova activitat dirigida Indoorwalking

Nova sala de Fitness del CN Terrassa
Nova sala de Fitness del CN Terrassa | CN Terrassa
Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:05h

El Club Natació Terrassa ha inaugurat la nova maquinària d’última generació que ha instal·lat a la sala de fitness i a la sala natcross, una renovació que s’emmarca dins d’un pla de millores que pretén modernitzar diferents espais de l’entitat.


El club ha dotat la Sala de Fitness amb 88 aparells de treball cardiovascular que impliquen un salt qualitatiu notable. Noves cintes de córrer, el·líptiques, màquines de rem, escales i bicicletes que incorporen els darrers avenços tecnològics formen part d’aquesta millora integral, així com un espai de treball funcional que esdevindrà la nova icona de la sala. La maquinària compta amb connexió a internet i permet nombroses modalitat d’entrenament. 

La Sala Natcross, el gimnàs històric ubicat al costat del camp de futbet, també ha experimentat una transformació important. S’ha renovat completament amb noves màquines de musculació i espais adequats per al treball físic modern com ara una estructura outrace, apta per practicar exercicis funcionals. S’han conservat, això sí, elements tradicionals com l’escala horitzontal o la corda.

Al costat de la Sala de Fitness, el club ha habilitat una sala equipada amb quinze el·líptiques adreçades a una nova activitat dirigida, l’indoorwalking. L’espai, on s’alternaran classes presencials amb classes virtuals, comporta una ampliació del servei d’activitats dirigides i una alternativa novedosa al càrdio convencional.
 

Sala d’el·líptiques, on s’impartirà la nova activitat dirigida Indoorwalking Foto: CN Terrassa


L’indoorwalking és una activitat cardiovascular sense impacte i amb suport musical en la qual es combinen diferents posicions per aconseguir els objectius d’una manera fàcil, divertida i oberta a tothom.

Futures millores 

A més de la renovació de maquinària de fitness i de la millora de la connectivitat wifi, el pla preveu el trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una nova pista, la substitució de la gespa artificial del camp de futbet ubicat al costat de l’Avinguda Abat Marcet, l’ampliació de la superfície per a activitats dirigides a les instal·lacions del Pla del Bon Aire, el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais. Està previst que tots aquests treballs es perllonguin fins al mes de febrer del 2019.