Tall total de trànsit durant l'estiu a un tram del carrer de Torras i Bages al barri del segle XX

Es faran treballs de canalització de l’aigua i quedarà afectada la L8 d'autobús

Redacció
05 de juliol del 2018

Carrer de Torras i Bages de Terrassa Foto: GSV


El carrer Torras i Bages se suma als trams de carrers i places que aquest estiu estaran en obres. A més de les obres per asfaltar alguns carrers de Can Parellada, l'anunci de les obres que es faran durant el mes d'agost a la Rambla d'Ègara, i també els treballs per asfaltar el carrer Galvani, el barri del segle XX de Terrassa també es veurà afectat per la millora, en aquest cas, amb la canalització de l'aigua. 

En concret, es fa un tall total del trànsit en el tram de carrer de Torras i Bages, entre els carrers de Joan Mompeó i de Baldrich. Les obres es faran en dues fases. La primera ha començat aquest dimarts 3 de juliol i s'allargarà el divendres 27 de juliol i el 30 del mateix mes i fins el 5 de setembre es farà la segona fase.

Quedarà afectat l’itinerari de la línia d’autobús urbà L8, tal com es mostra al plànol. 
 

Canvis en la línia d'autobús L8 al segle XX Foto: Aj. Terrassa

 

Canvis en la línia d'autobús L8 al segle XX Foto: Aj. Terrassa



Afectació per les obres del Parc del Nord

D’altra banda, el carrer de la Independència es troba des d’avui tallat a la circulació, i amb afectació a l’itinerari i parades de la línia d’autobús L7 i LH a conseqüència dels treballs de millora que es fan als passos de vianants de les cruïlles del carrer de Mossèn Pursals per adequar-los a la nova llei d’accessibilitat. Aquestes obres estan incloses dins el projecte de millora del Parc del Nord, situat al barri de Sant Pere. Serà a partir del proper dilluns, 9 de juliol, quan comencin els treballs de pavimentació, que finalitzaran el 20 de juliol.