Obres

Juliol d'obres per asfaltar el carrer Galvani al barri de Ca n'Aurell

Afecten el tram comprès entre el carrer de Severo Ochoa i la plaça de Baltasar Ragón, i s’executaran en dues fases

per Redacció, Terrassa , 4 de juliol de 2018 a les 20:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Carrer Galvani de Terrassa Foto: GSV


Quan arriba l'estiu ja és un clàssic veure com les ciutats on Terrassa no n'és una excepció, obren carrers i places per aprofitar els mesos d'estiu per millorar les pavimentacions i fer els arranjaments necessaris. 


A més de les obres per asfaltar alguns carrers de Can Parellada i l'anunci de les obres que es faran durant el mes d'agost a la Rambla d'Ègara, aquesta setmana també han començat les obres per renovar l’asfalt del carrer de Galvani, al barri de Ca n’Aurell. Els treballs tenen per objectiu conservar i mantenir el ferm, així com renovar la senyalització  horitzontal.

Les obres, que s’han iniciat aquesta setmana, afecten el tram comprès entre el carrer de Severo Ochoa i la plaça de Baltasar Ragón, i s’executaran en dues fases. La primera fase, que es va iniciar ahir i que durarà fins al 13 de juliol, va del carrer d’Isaac Peral fins al carrer del Doctor Salvà; i la segona, que es farà del 9 al 20 de juliol, afectarà el tram que enllaça el carrer de Blasco de Garay i la plaça de Baltasar Ragón. A mesura que vagin finalitzant els treballs, s’anirà obrint els carrers a la circulació.

Seguint amb al calendari de pavimentacions, els treballs continuaran dilluns amb l’inici de les obres als carrers de Sant Marc (9-13 de juliol) i d’Independència (9-20 de juliol). La pavimentació dels carrers Independència i Galvani s’inclouen dins el lot 4 de la “Memòria valorada d’asfaltat de carrers interiors de la ciutat”, que també contemplava la millora del ferm del carrer de Catalunya, que es va fer al juny.

Afectació per les obres del Parc del Nord


D’altra banda, el carrer de la Independència es troba des d’avui tallat a la circulació, i amb afectació a l’itinerari i parades de la línia d’autobús L7 i LH a conseqüència dels treballs de millora que es fan als passos de vianants de les cruïlles del carrer de Mossèn Pursals per adequar-los a la nova llei d’accessibilitat. Aquestes obres estan incloses dins el projecte de millora del Parc del Nord, situat al barri de Sant Pere. Serà a partir del proper dilluns, 9 de juliol, quan comencin els treballs de pavimentació, que finalitzaran el 20 de juliol. 

 

Participació