Mina instal·la a Rellinars comptadors d'aigua intel·ligents

A la junta d'accionistes també s’ha informat sobre la rehabilitació de les canonades de 450mm de diàmetre que travessen Ullastrell

Redacció
05 de juliol del 2018

Seu de Mina, Aigües de Terrassa Foto: MPAT


Mina, Aigües de Terrassa va celebrar el passat dimecres 27 de juny la junta d’accionistes on a banda de l’aprovació de la informació econòmica, s’ha remarcat la continuïtat del nivell d’inversions esmerçades en el servei. En aquest apartat destaca, per la seva importància tecnològica, el total desplegament a Rellinars de l’innovador sistema de telelectura, que ha consistit en la instal·lació a tots els habitatges del municipi de comptadors intel·ligents. D’aquesta manera es dóna continuïtat a la prova pilot feta a Terrassa.

A la junta també s’ha informat sobre la rehabilitació de les canonades de 450mm de diàmetre que travessen Ullastrell per tal de minimitzar els inconvenients a la població. Una altra qüestió que ha merescut un punt d’atenció és el que fa referència a la superació de totes les auditories externes practicades per a la renovació de totes les certificacions i acreditacions del sistema integral de gestió de qualitat. 

Finalment, s'ha donat compte de l’informe sobre el nombre de famílies beneficiades per la tarifa social i pel Fons Social de l’Aigua, amb el que la Fundació complementa voluntàriament l’ajut.