Presència terrassenca a l'executiva de Catalunya en Comú

Els regidors Xavier Matilla, Anna Rius i Xavier Martínez formaran part dels òrgans executius del partit

Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:08h

Xavi Matilla, Ada Colau, Emiliano Martínez, Marc Grau, Anna Rius i Rosa Garcia, de Terrassa en Comú Foto: J.M.O.

 

Terrassa en Comú (TeC) fa un pas més i serà ben present als òrgans representatius de Catalunya en Comú. A l'espera que els resultats siguin definitius el pròxim dissabte 7 de juliol, diversos membres de TeC han estat escollits per formar part tant de l'Executiva com del Consell Nacional del partit.

En concret, l'arquitecte-urbanista i portaveu de TeC, Xavi Matilla, i l'educadora social i responsable política d'organització i territori del partit local, Agnès Petit, formaran part de l'executiva encapçalada per Xavier Domènech i Ada Colau.

Pel que fa al Consell Nacional comptarà amb l'activista pels DDHH i doctora en Biomedicina i regidora de TeC, Anna Rius i també amb la mestra d'educació infantil i membre de la Coordinadora de TeC, Antònia Saez.

Finalment al Consell Nacional Territorial del Vallès Occidental compta amb el treballador social i regidor de TeC, Xavi Martínez i la comunicadora i responsable de comunicació de TeC,
Glòria Baena entre els seus representants.

Els membres de Terrassa en Comú asseguren que volen posar les institucions d'aquest país al servei de la ciutadania. "Volem construir un projecte de majories per Catalunya, partint del municipalisme com a palanca de canvi" i manifesten que la implicació en CatComú és un pas més per construir una alternativa de país en majúscules vertebrada i construïda de baix a dalt i des de tots els territoris.