Comencen les obres per asfaltar el barri de Can Parellada

Els treballs de pavimentació obligaran a tallar els carrers d’Alemanya, d’Itàlia i d’Holanda

Redacció
04 de juliol del 2018
L'Ajuntament de Terrassa posa en marxa aquesta setmana les obres de pavimentació al barri de Can Parellada de Terrassa. En concret, uns treballs que afectaran els carrers d’Alemanya, d’Itàlia i d’Holanda. (Consulta els talls de carrers). 

Els dies 5 i 6 de juliol, la cruïlla del carrer d'Itàlia es veurà afectada amb els primers treballs de pavimentació i de nova senyalització horitzontal. Els dies 9 i 10 de juliol, les afectacions seran a la cruïlla del carrer d'Holanda.

També es millorarà el paviment del carrer d’Alemanya, una actuació que es durà a terme del 10 al 12 de juliol. En aquest cas, afectarà al tram comprès entre el carrer d’Holanda i la rotonda de l’avinguda del Vallès. El tall de trànsit que s’ha de fer en aquest vial obliga a executar les obres en dues fases. Una primera que va des de l’avinguda del Vallès fins al carrer d’Europa (cruïlla inclosa), i una altra que va des del carrer d’Europa fins al carrer d’Holanda.

Aquest projecte d’actuació forma part del tercer lot de la “Memòria valorada d’asfaltat
als carrers interiors de la ciutat”, adjudicat a l’empresa GrupMas Constructors S.L. per un import de 409.712,32 euros. Aquest lot també inclou la urbanització d’alguns carrers de Can Palet de Vista Alegre, realitzats a principis d’aquest mes de juny.