moviment veïnal

El mural artístic al barri de Sant Pere Nord de Terrassa, pren forma

L’entitat veïnal vol iniciar amb aquest mural, la millora de façanes, murs i mitgeres del barri

per Redacció , Terrassa , 13 de juliol de 2018 a les 11:24 |
Estat actual del mural de Sant Pere Nord. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El mural artístic que han dissenyat els veïns de Sant Pere Nord i l’artista local Anna Taratiel avança a bon ritme. Ja es comença a veure la gran transformació d’aquesta cantonada del carrer Historiador Cardús amb Consell de Cent, un espai que estava estèticament deteriorat s’ha fet servir per ser un espai de creació artística.

El mural, el fan servir com a un projecte col·lectiu i una eina de transformació social i cultural. A través d’aquest treball creatiu, s’ha aconseguit aglutinar diversos conceptes com la participació ciutadana, la cultura artística i el manteniment urbà de la ciutat, millorant així el barri i la ciutat.


L’entitat veïnal vol iniciar amb aquest mural, la millora de façanes, murs i mitgeres del barri i està estudiant exportar-ho a altres llocs que tinguin una especial incidència cap a l’espai públic, com per exemple les parets de la Plaça Cipriano Garcia. Pròximament es reuniran amb el departament de cultura de l'Ajuntament per estudiar les possibilitats del projecte. 
 

Com era abans la cantonada al barri de Sant Pere Nord Foto: Cedida

 

Participació