mobilitat

Les obres d'ampliació a la C-58 tindrà afectacions al trànsit nocturn

Serà del 2 al 6 de juliol, entre les 22 i 5.30 hores

| 01/07/2018 a les 19:23h
Especial: Vallès Occidental
Arxivat a: Societat, mobilitat, obres C-58
Les obres d'ampliació de la C-58, entre Badia del Vallès i Terrassa, amb la finalitat de millorar la fluïdesa de la circulació de vehicles, tindran afectacions nocturnes -entre les 22 i 5.30 hores- entre els dies 2 i 6 de juliol, en sentit Barcelona. A més, els carrils de circulació i els vorals de la calçada seran més estrets i es reduirà a 80 km/h la velocitat màxima permesa en el tram d’obres i els vehicles pesants no podran fer avançaments.

Són actuacions que consistiran en moviments de terres, ampliació d’estructures, formació de ferms i desviament de serveis. 

 
Aquesta és la programació de les afectacions:

- Les nits del 2 al 4 de juliol, es treballarà en el tram entre Terrassa i Sant Quirze: Es desviarà el trànsit del tronc de la calçada sentit Barcelona per un dels carrils sentit Manresa
 
- Durant la nit del 2 al 3 de juliol: s’afectaran els accessos següents:

Es tancarà l’entrada a la C-58 per la calçada lateral que recull els vehicles de Terrassa est, les Fonts, Rubí i polígons. El trànsit local que vulgui incorporar-se a la C-58 direcció Barcelona es desviarà per la N-150 mitjançant itineraris senyalitzats fins a la incorporació a la C-58 de la Ronda Oest de Sabadell.
 
Es tancarà la sortida 15 -cap a Sant Quirze Nord/ Mercavallès/ polígon Can Casablanques-. Els vehicles lleugers es dirigiran a la sortida 14 -Sant Quirze Centre- mentre que els pesants sortiran per la 17 -Terrassa est- i es desviaran cap a l’avinguda del Vallès de Terrassa i per la N-150 fins a l’avinguda d’Egara de Sant Quirze.
 
- La nit del 3 al 4 de juliol s’afectaran els accessos següents:
 
Es tancaran les sortides 14 -Sant Quirze Centre- i 12 -Sant Quirze del Vallès/Sabadell Centre-, de manera que els vehicles hauran de sortir per l’anterior, la 15 -Sant Quirze nord-. Els vehicles pesants que vulguin accedir a Sabadell ho hauran de fer per l’avinguda d’Egara de Sant Quirze.
 
Es tancarà la incorporació a la C-58 des de la Ronda Oest de Sabadell; els vehicles s’hauran de dirigir a l’entrada de Sant Quirze Nord mitjançant itinerari alternatiu de la N-150 i l’avinguda d’Egara.

- Les nits entre el 4 i el 6 de juliol, es treballarà en el tram entre el nus de Sant Pau i l’enllaç amb la B-30/AP-7. No s’afectaran accessos de l’autopista
 
- Es reduirà a un carril la calçada en sentit Barcelona.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
“Igualtats connectades” està dotat amb una subvenció de 200.000 de la Unió Europea
Clip del vídeo de Prodis amb l'alcalde, Alfredo Vega
Clip del vídeo de Prodis amb l'alcalde, Alfredo Vega
01/01/1970
En menys de 48 hores el vídeo ha aconseguit més de 9.000 visites
El Plan de Alberto
El Plan de Alberto | Cedida
01/01/1970
Descobreix les propostes que t'ofereix la ciutat
La presentació de l'esdeveniment s'ha fet a la fàbrica Moritz, a Barcelona
La presentació de l'esdeveniment s'ha fet a la fàbrica Moritz, a Barcelona | Ajuntament de Terrassa
01/01/1970
En el cartell hi ha noms com el dj Rodrigo Cuevas i les formacions Nuu, Mutacions y Za!
01/01/1970
L'accident va passar al carrer de Colom, a l’alçada de l’avinguda de Jacquard