Les pregoneres reivindiquen el futbol femení a l'inici de la Festa Major de Terrassa

Viky Losada i Marta Corredera han estat les pregoneres d'enguany

30 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:31h

Pregó de la Festa Major de Terrassa 2018 Foto: A.M.

La Festa Major de Terrassa ha començat amb un inici de festa marcat pel pregó, que enguany han protagonitzat dues futbolistes terrassenques, Viky Losada, jugadora del Futbol Club Barcelona i Marta Corredera, de l'Atlètic de Madrid. Un pregó que ha comptat amb la presència del president del Parlament, Roger Torrent i que a volgut posar de relleu l'esport que es fa a la ciutat des de les escoles i també la importància del futbol femení. 

Losada va començar al C.D Can Parellada jugant amb els nois mentre que Corredera ha estat molts anys jugant fora del país. Ambdues han volgut agrair la oportunitat que se'ls ha brindat per ser les pregoneres d'enguany, defensant Terrassa allà on van. Corredera ha manifestat que "avui aquí i reivindicar el paper de les dones en tots aquells espais on socialment no estan ben vistes ni ben valorades".

Les pregoneres han fet una crida a la reflexió de la ciutadania que avui s'ha aplegat al Raval de Montserrat per demanar-li que "heu de caminar al nostre costat agafats de la mà per trencar barreres sense descans!". 

Les futbolistes han acabat el pregó animant a tothom, especialment les noies que lluitin pels seus somnis "que no us enganyin, som el present i, sobretot, som el futur", han conclòs. 

Consulta tota la programació de la Festa Major aquí