La Diada Castellera de Festa Major, en streaming per «Xala»

El diumenge a les 12.30 també es podran veure en directe per les televisions locals

Redacció
28 de juny del 2018
Actualitzat el 29 de juny a les 9:46h
La Xarxa Audiovisual Local (la Xarxa) a través de la nova plataforma XALA!, oferirà en streaming la Diada Castellera de la Festa Major de Terrassa. A més també es podrà veure en directe el diumenge a partir de les 12.30h a través de televisions locals, Canal Terrassa.  

Les colles protagonistes: les dues locals (Minyons i Castellers de Terrassa) i Capgrossos de Mataró. Els Minyons arriben a la seva Festa Major amb ganes de fer els dos castells bàsics de nou i amb la possibilitat d'estrenar el primer gamma extra que podria arribar en forma de dos de nou amb folre i manilles, un castell que també es podrien plantejar els Capgrossos de Mataró en funció de com vagin els assajos aquesta setmana. Els Castellers de Terrassa voldran repetir els castells de vuit que ja han estrenat aquesta temporada.

Xala és na plataforma de distribució de continguts audiovisuals en streaming. Té com a objectiu explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a onternet i amb la millor qualitat.
 

Com activar la subscripció?