Cremen 25 contenidors durant la nit de Sant Joan a Terrassa

També van haver d’extingir el foc originat en diferents descampats de la ciutat

Redacció
26 de juny del 2018

Contenidors cremats. FOTO: Arixu


Els Bombers de Terrassa, juntament amb la Policia Municipal i Eco-Equip, van haver d'intervenir en un seguit d’incendis durant la revetlla de Sant Joan, la majoria presumptament provocats. Entre les actuacions destaquen les causades per la crema de contenidors de brossa selectiva.
També van haver d’extingir el foc originat en diferents descampats de la ciutat.

En total, es van fer 25 intervencions entre les quals destaquen les 13 que van haver de fer per apagar els 25 contenidors de brossa selectiva cremats, de les quals tres van ser al barri Poble Nou - Zona Esportiva on també hi va haver un vehicle afectat; dos al Centre i la resta entre els barris de Sant Pere, Sant Pere Nord, la Maurina, Can Gonteres i la Cogullada.

Pel que fa a la crema de matolls es van haver de fer sis intervencions. L'incendi més gran va afectar 500m2 al Cementiri Vell, seguit de 100 m2 a Can Parellada; i dos incendis d’escassa
consideració al barri d’Ègara i un més a Can Roca.

També es van fer quatre intervencions per la crema de mobles i matalassos, dues al barri de Ca n’Aurell, una al Roc Blanc i l’última a Can Boada del Pi. Finalment, va caldre una intervenció per la crema d’un vehicle al Camí de Can Farcan i una altra per l'incendi de diversos carros de la compra d’un centre comercial al sector de Montserrat.