La CUP torna a sortejar dos passis per veure els castells de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament

Per participar cal penjar l'etiqueta #PerFestaMajorElPobleAlBalcó a Twitter, Facebook, Instagram o enviant un correu electrònic

Redacció
25 de juny del 2018

Acreditacions que la CUP Terrassa sorteja per veure la diada castellera de Festa Major Foto: Cedida


La CUP Terrassa ha posat en marxa el ja tradicional sorteig de dos passis per veure la diada castellera de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament. Així els cupaires cedeixen les seves acreditacions a dues persones aleatòries que s'escolliran mitjançant un sorteig que es farà aquest divendres 29 de juny al migdia.

Segons el regidor de la CUP Terrassa, Marc Medina, “poder accedir al balcó municipal per veure des d'allà els castells és un petit privilegi que no volem rebre”. I afegeix: "La idea d'un balcó en alçada, des d'on les suposades autoritats es miren l'espectacle per damunt de la ciutadania, ens desagrada". Per això, es posen dos passis a disposició popular, de la mateixa forma que tant el propi Medina com la militància de la CUP seran al Raval fent pinya amb les colles castelleres.  

Com participar-hi?

Tothom que vulgui participar al concurs només cal que utilitzi l'etiqueta diu #PerFestaMajorElPobleAlBalcó, escrit indistintament en minúscules com majúscules. Caldrà fer esment d’aquest hastag per via del compte de Twitter, a la pàgina de Facebook o al perfil d’Instagram. També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça terrassa@cup.cat. El termini és fins divendres, 29 de juny, a les 11 hores del matí.

L’any passat hi van participar 68 persones al sorteig, mentre que el 2015 van ser 72 les participants. El nom de la guanyadora va ser seleccionat per les mans innocents de dues joves castelleres.