Sorteig d'entrades per veure «El fantasma de Canterville» a Terrassa

L'espectacle tindrà lloc el dilluns 2 de juliol al Centre Cultural Terrassa

Redacció
25 de juny del 2018
 
LaTorre, amb la col·laboració del Centre Cultural Terrassa, sorteja una entrada doble per veure l'obra de teatre "El fantasma de Canterville" que l'equipament egarenc acollirà el dilluns 2 de juliol a les 21h. 

Joan Pera protagonitza l’adaptació del text original d’Oscar Wilde, una enginyosa sàtira social dirigida al teatre per Josep Maria Mestres. L’empresari nord-americà Hiram B. Ortis es trasllada juntament amb la seva família a un antic Castell prop d’Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari anterior de la mansió, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon Canterville vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore.

Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l’advertència, sinó que es burlen constantment d’ell, tot i que el fantasma intenta pertorbar la pau de la família per activa i per passiva, per mantenir la seva reputació i el seu honor.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:





Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres dia 29 de juny a les 12:00h, quan es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.