​Seixanta joves de Terrassa participen al Campus Ítaca de la UAB

El campus està adreçat a estudiants que han finalitzat els estudis de 3r d’ESO amb l’objectiu de despertar el seu interès perquè donin continuïtat a la seva formació

Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat el 28 de juny a les 12:09h

Una aula buida de la Facultat de Comunicació de la UAB Foto: Albert Hernàndez


Aquest dilluns 25 de juny comença nova edició del Campus Ítaca per a estudiants d’Educació Secundària Obligatòria. Enguany, un total de 60 alumnes de centres públics de Terrassa participaran en aquest campus, que acollirà la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Durant els set dies de durada del Campus, els participants gaudiran d’un programa d’activitats classificades en dos grans blocs: les formatives dirigides, que estan dinamitzades per professorat de la UAB i que es porten a terme des de diferents àmbits i especialitats organitzats per la universitat, i les activitats de caràcter lúdic i esportiu, per fer l’estada més distesa i que els joves puguin trobar espais de convivència per compartir experiències amb d’altres companys.

En aquesta edició i amb la incorporació de l’Institut Mont Perdut, al marge d’incrementar el nombre de participants respecte l’any passat, la totalitat dels instituts públics de la ciutat s’han sumat a aquest projecte.

El Campus Ítaca és un projecte socioeducatiu organitzat per la UAB, a través de la Fundació Autònoma Solidària, que compta amb el suport econòmic del Banc de Santander i la UAB, així com de consells comarcals i ajuntaments. El campus està adreçat a estudiants que han finalitzat els estudis de 3r d’ESO amb l’objectiu de despertar el seu interès perquè, un cop acabada l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria, donin continuïtat a la seva formació postobligatòria oferint-los un espai de convivència entre alumnes procedents d’entorns socials diferents i potenciant l’ús del català com a llengua vehicular.