Dos cotxes implicats en accidents de trànsit es donen a la fuga

Un dels conductors va donar positiu en alcoholèmia

Redacció
22 de juny del 2018
Cap a les 20.35 h de dimecres, un vehicle estava aturat davant el senyal de cediu el pas ubicat a la cruïlla dels carrers de Pamplona i de Salamanca quan un altre vehicle va accedir al carrer de Pamplona sense respectar el senyal de prohibició, impactant frontalment amb el primer. Tot seguit, l’infractor es va fer l’escàpol.

Un testimoni va facilitar les dades del vehicle fugit als agents de la Policia Municipal, que van localitzar al conductor infractor moments després al camí de la Font de les Canyes. El conductor va ser sotmès a les proves de detecció d’alcohol, amb taxes positives de 0,81mg/l i 0,78 mg/l.

Els agents van instruir diligències penals contra aquesta persona per un delicte contra la seguretat del trànsit. En les diligències també es va fer esment que tenia el carnet de conduir retirat per una ordre judicial. A més, va ser denunciat perquè el vehicle no disposava de cap assegurança obligatòria i per marxar del lloc de l’accident sense facilitar les dades corresponents.El vehicle va quedar immobilitzat al Dipòsit Municipal.

D’altra banda, a les 6 h de la matinada, un altre conductor s’ha fet escàpol d’un accident de trànsit. Ha estat al carrer de la Mare de Déu de las Angustias, cantonada amb Sant Honorat. Sembla que un dels conductors s’ha aturat davant el senyal ubicat a la cruïlla i quan ha continuat la marxa ha xocat frontalment amb un altre vehicle, que circulava amb preferència de pas però a una velocitat excessiva.

Aquesta persona ha marxat del lloc sense auxiliar el conductor contrari, que ha patit lesions. El conductor ferit ha estat traslladat a un centre hospitalari. La Policia Municipal ha intentat localitzar el conductor escapolit.