Arriba l'estiu: aquesta és la previsió del temps

El termòmetre anirà amunt

Continuarà l'escalada del termòmetre
Continuarà l'escalada del termòmetre | Albert Segura
Redacció
21 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:01h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous hi haurà cel serè en general fins a migdia, tot i que de forma local a punts del litoral central i sud hi haurà bancs de núvols baixos de matinada. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu que deixaran el cel mig ennuvolat o localment molt ennuvolat.

A la tarda, aquests núvols podran arribar a punts del nord de la depressió Central. Al vespre la nuvolositat minvarà fins a quedar novament serè o poc ennuvolat a la nit, tot i que al vessant nord del Pirineu apareixeran núvols baixos.

La temperatura mínima i màxima serà similar o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, i entre els 17 i 22 ºC a la resta del país, localment més alta al litoral central. La temperatura màxima oscil·larà entre els 26 i 31 ºC al litoral, entre els 33 i 38 ºC a Ponent i la vall de l'Ebre i entre els 30 i 35 ºC a la resta del país.