Josep Rull: «L'alcalde ni m'ha vingut a veure ni m'ha enviat cap carta»

NacióDigital visita el conseller a la presó d'Estremera, que insta a "no parlar d'acostament sinó de llibertat"

Entrada del centre penitenciari d'Estremera, Madrid.
Entrada del centre penitenciari d'Estremera, Madrid. | A.M.
20 de juny del 2018
L'exconseller i veí de Terrassa Josep Rull lamenta que no hagi rebut la visita de l'actual alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ni tampoc una carta. En una visita que LaTorre juntament amb els altres mitjans de comunicació de Terrassa va poder fer a la presó d'Estremera, el passat dissabte 16 de maig, Rull va lamentar que "l'alcalde Alfredo Vega, ni m'ha vingut a veure ni m'ha enviat una carta més enllà de les mostres de suport a través de la Meritxell", i afegeix que probablement "dins del seu partit hi ha elements de tensió".

No obstant això, Rull es va mostrar més que satisfet amb els terrassencs i terrassenques. "És acollonant, ens arriben moltes cartes de Terrassa, no només per mi sinó també per als altres presos polítics". Rull és conscient de la gran mobilització que hi ha a la seva ciutat natal, la ciutat que l'ha vist créixer com a persona però també com a polític i on va ser regidor per CiU. 

Preguntat sobre la decisió de Ballart de marxar del PSC, Rull assegura que "va prendre la decisió digne" i expressa que la nova candidatura, "Tot per Terrassa", fa que determinades visions del PSC s'hagin de revisar i "posen en entredit la feina del socialisme de Terrassa". Rull va deixar clar que el seu objectiu en l'àmbit polític no passa per la política local, "la política municipal ha quedat enrere però m'ho he passat molt bé i he après molt", afegeix Rull.

Llegeix la crònica de la visita de NacióDigital a Josep Rull aquí